Анталия

Почивка в Анталия със самолет от София за 7 нощувки
Цена от 211.5
Маршрут
София - Анталия - София

Дати на отпътуване

Продължителност
8 дни / 7 нощувки

Програма
Хотели по програмата
Допълнителна информация

Програма

>-ПРОГРАМА:
Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
>ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет„

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА
15:00 София (SOF) - 16:40 Анталия (AYT)
17:40 Анталия (AYT) - 19:20 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
06:30 София (SOF) - 08:20 Анталия (AYT)
14:30 Анталия (AYT) - 16:10 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
06:30 София (SOF) - 08:20 Анталия (AYT)
14:00 Анталия (AYT) - 15:40 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ с авиокомпания Bulgaria Air на дата 29.10
06:00 София (SOF) - 07:50 Анталия (AYT)
14:55 Анталия (AYT) - 15:50 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, е необходимо да се извърши 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

3.4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2022:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 0 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 100% от цената по договор за посочените в 3.4.1. типове стаи.
3.4.3. При анулация от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.4. При анулация от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.5. При анулация до 7 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Хотели по програмата

KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
от 430
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
от 437
CLUB APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 478
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
от 479
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
от 479
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
от 493
KINGAS HOTEL
Анталия, Турция
от 500
BARHAN HOTEL
Анталия, Турция
от 500
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
от 500
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
от 500
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
от 500
ALEXIUS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 507
MERHABA HOTEL
Анталия, Турция
от 514
ASIA HOTEL
Анталия, Турция
от 514
BRITANNIA HOTEL&VILLAS
Анталия, Турция
от 519
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
от 528
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
от 528
SEMORIS HOTEL
Анталия, Турция
от 528
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
от 528
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
от 528
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
от 528
CLUB HERAKLES HOTEL
Анталия, Турция
от 535
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
от 535
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 540
BIN BILLA HOTEL
Анталия, Турция
от 542
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 549
TAL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 554
AYBEL INN HOTEL
Анталия, Турция
от 561
ROYALISA CITY APART HOTEL
Анталия, Турция
от 561
HOTEL GOLDEN SUN
Анталия, Турция
от 568
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
от 570
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
от 570
RYMA HOTEL
Анталия, Турция
от 570
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
от 570
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
от 570
NERGOS GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
от 570
BELDIBI BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 575
KLEOPATRA AYDIN HOTEL
Анталия, Турция
от 577
ERGUN HOTEL
Анталия, Турция
от 577
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
от 580
CLUB BAYAR BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 582
ELYSIUM ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 582
UK BLUE COAST HOTEL
Анталия, Турция
от 582
RUZA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 582
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
от 584
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
от 584
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
от 584
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
от 584
CLUB SEA TIME
Анталия, Турция
от 591
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
от 591
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
от 591
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
от 596
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
от 598
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
от 598
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
от 598
RICH MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
от 598
ASRIN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 603
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
от 603
EFTALIA DOWNTOWN HOTEL
Анталия, Турция
от 603
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 603
PARK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
от 603
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
от 605
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
от 607
WASA HOTEL
Анталия, Турция
от 609
SWEET HOME BOUTIQYE HOTEL
Анталия, Турция
от 610
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 610
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
от 612
VILLA SUN FLOWER HOTEL
Анталия, Турция
от 612
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
от 612
MELTEM HOTEL
Анталия, Турция
от 617
PARK MARINA RESORT
Анталия, Турция
от 617
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 619
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
от 619
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
от 624
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
от 626
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
от 626
ROSELLA HOTEL
Анталия, Турция
от 627
LEDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 631
SIDE TOWN BY ZHOTELS
Анталия, Турция
от 631
SIDE LEGEND HOTEL
Анталия, Турция
от 631
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
от 633
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 634
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
Анталия, Турция
от 640
VIKING BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 640
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
от 640
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
от 640
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
от 640
IMEROS HOTEL
Анталия, Турция
от 643
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
от 647
JURA HOTELS KEMER RESORT
Анталия, Турция
от 652
IDYROS HOTEL
Анталия, Турция
от 652
CLUB BIG BLUE SUITE HOTEL
Анталия, Турция
от 652
HOTELLA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 652
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
от 654
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
от 654
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
от 661
THRONE BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 666
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
от 666
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
от 667
BLUE FISH HOTEL
Анталия, Турция
от 675
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
от 675
CLUB HOTEL ANJELIQ
Анталия, Турция
от 675
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
от 675
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 675
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 678
KLEOPATRA FATIH HOTEL
Анталия, Турция
от 680
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
от 682
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
от 687
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
от 690
PRIMERA SUIT HOTEL
Анталия, Турция
от 694
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
от 695
ALERIA BELPORT BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 696
OZ SIDE HOTEL
Анталия, Турция
от 696
KLEOPATRA ATLAS HOTEL
Анталия, Турция
от 698
ANJELIQ DOWNTOWN
Анталия, Турция
от 700
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
от 701
ORFEUS QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
от 701
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
от 703
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
от 703
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
от 708
CENGER BEACH RESORT
Анталия, Турция
от 708
BLUE STAR HOTEL
Анталия, Турция
от 709
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
от 710
VALERI BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 710
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
от 712
CLUB MARAKESH BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 715
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
от 716
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
от 722
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 724
SIDE SUNBERK HOTEL
Анталия, Турция
от 724
QUEEN'S PARK GOYNUK
Анталия, Турция
от 724
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
от 724
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
от 724
WHITE CITY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 726
NAR HOTEL
Анталия, Турция
от 727
DREAM FAMILY CLUB
Анталия, Турция
от 729
ORFEUS PARK HOTEL
Анталия, Турция
от 731
CLUB MERMAID VILLAGE
Анталия, Турция
от 731
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 732
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
от 733
THRONE SEAGATE BELEK HOTEL
Анталия, Турция
от 736
YALIHAN ASPENDOS HOTEL
Анталия, Турция
от 736
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Анталия, Турция
от 738
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 738
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
от 738
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
от 741
ERKAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 742
ALANYA RISUS PARK HOTEL
Анталия, Турция
от 743
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 745
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 745
SIDE AMOUR HOTEL
Анталия, Турция
от 745
BAYAR GARDEN HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
от 746
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
от 746
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
от 748
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
от 752
QUEEN'S PARK LE JARDIN
Анталия, Турция
от 752
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
от 752
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
от 753
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 753
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
от 756
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
от 759
SIDE LOWE HOTEL
Анталия, Турция
от 759
ASKA BAYVIEW RESORT
Анталия, Турция
от 766
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
от 768
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 769
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
от 769
KLEOPATRA ROYAL PALM
Анталия, Турция
от 770
HEDEF RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 771
PARADOR BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 771
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 773
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
от 773
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 774
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
от 775
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
от 776
MIAROSA INCEKUM BEACH
Анталия, Турция
от 778
SUNSIDE FAMILY HOTEL
Анталия, Турция
от 779
CLUB DIZALYA HOTEL
Анталия, Турция
от 780
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 780
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 780
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
от 781
ALAIYE RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
от 783
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 786
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
от 787
CESARS SIDE
Анталия, Турция
от 787
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
от 787
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
от 787
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
от 787
ROSE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 788
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
от 799
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 799
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
от 801
NOXINN CLUB HOTEL
Анталия, Турция
от 801
GRAND ALISA HOTEL (EX. ROYALISA HOTEL)
Анталия, Турция
от 801
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
от 802
TIMO RESORT
Анталия, Турция
от 802
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
от 802
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
от 808
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 808
PALMET BEACH RESORT KEMER
Анталия, Турция
от 808
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 808
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
от 808
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
от 808
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 812
SIDE YESILOZ HOTEL
Анталия, Турция
от 812
ISTANBUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 813
VIKING EXPRESS HOTEL
Анталия, Турция
от 815
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
от 816
DREAM WORLD PALACE
Анталия, Турция
от 818
HEDEF KLEOPATRA HOTEL
Анталия, Турция
от 819
KLEOPATRA ALAIYE HOTEL
Анталия, Турция
от 820
GRAND OKAN HOTEL
Анталия, Турция
от 820
PEMAR BEACH RESORT
Анталия, Турция
от 820
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 820
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
от 822
SAYANORA HOTEL
Анталия, Турция
от 823
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 829
SURAL GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
от 829
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
от 830
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 833
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 836
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 836
JURA HOTELS LARA RESORT
Анталия, Турция
от 836
LARISSA INN HOTEL
Анталия, Турция
от 837
CLUB NENA HOLIDAY RESORT
Анталия, Турция
от 838
DREAM WORLD RESORT
Анталия, Турция
от 842
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
от 842
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
от 843
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 843
MC ARANCIA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 844
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
от 850
OZKAYMAK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
от 850
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
от 851
CLUB HOTEL BELPINAR
Анталия, Турция
от 854
EFTALIA MARIN HOTEL
Анталия, Турция
от 855
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
от 857
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
от 861
ANTIK HOTEL & GARDEN
Анталия, Турция
от 862
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
от 864
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 864
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
от 865
GRAND CORTEZ RESORT HOTEL& SPA
Анталия, Турция
от 865
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
от 866
CONCORDIA CELES HOTEL
Анталия, Турция
от 871
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
от 871
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 872
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 872
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
от 873
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 874
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
от 878
MG CLUB AKMAN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 883
SURAL HOTEL
Анталия, Турция
от 885
MICHELL HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 885
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 885
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 886
PERRE DELTA RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 890
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
от 892
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 892
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 892
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
от 892
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 895
ARMIR RESORT
Анталия, Турция
от 896
NOXINN DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
от 899
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
от 899
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
от 902
KILIKYA RESORT CAMYUVA
Анталия, Турция
от 904
EFTALIA OCEAN HOTEL
Анталия, Турция
от 906
LUCIDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 911
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
от 911
SEY BEACH HOTEL& SPA
Анталия, Турция
от 911
AYRA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 913
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
от 914
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 920
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
от 921
SERENIS HOTEL
Анталия, Турция
от 929
CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 934
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 934
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
от 934
MEDER RESORT
Анталия, Турция
от 934
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 934
OZKAYMAK INCEKUM HOTEL
Анталия, Турция
от 939
XPERIA SARAY BEACH
Анталия, Турция
от 940
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 941
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
от 942
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
от 944
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
от 948
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
от 951
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
от 955
EMELDA SUN CLUB
Анталия, Турция
от 955
BELEK SOHO BEACH CLUB
Анталия, Турция
от 955
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
от 956
MIAROSA KEMER BEACH
Анталия, Турция
от 960
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
от 962
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
от 962
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
от 963
OZKAYMAK FALEZ HOTEL
Анталия, Турция
от 963
WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
от 968
SURAL SARAY HOTEL
Анталия, Турция
от 969
OZKAYMAK SELECT RESORT
Анталия, Турция
от 969
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 972
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
от 974
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
от 976
CLUB AQUA PLAZA
Анталия, Турция
от 976
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
от 979
OMORFI GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 981
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
от 983
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
от 983
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
от 983
SIDE FAMILY VILLAGE
Анталия, Турция
от 983
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
от 983
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 984
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
от 984
SUNLAND RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 988
MERYAN HOTEL
Анталия, Турция
от 988
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
от 990
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
от 990
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 994
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 994
NERGOS SIDE HOTEL
Анталия, Турция
от 997
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
от 997
KAYA SIDE
Анталия, Турция
от 997
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 1000
PIRATE`S BEACH CLUB
Анталия, Турция
от 1004
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
от 1004
LONICERA WORLD RESORT SPA HOTEL
Анталия, Турция
от 1004
AKRA - V HOTEL
Анталия, Турция
от 1007
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
от 1008
SANDY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 1008
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
от 1011
BIG BLUE SKY HOTEL
Анталия, Турция
от 1018
RIVER RESORT
Анталия, Турция
от 1019
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
от 1021
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
от 1025
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
от 1025
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
от 1034
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
от 1036
DREAM WORLD HILL
Анталия, Турция
от 1037
SURAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 1039
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
от 1043
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
от 1044
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
от 1046
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
от 1053
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
от 1053
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
от 1054
TITAN SELECT HOTEL
Анталия, Турция
от 1058
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
от 1065
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 1067
KAYA BELEK
Анталия, Турция
от 1067
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
от 1067
ALBA QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
от 1067
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
от 1074
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 1080
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
от 1081
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
от 1082
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
от 1088
JUJU PREMIER PALACE (EX.AMARA PREMIER PALACE)
Анталия, Турция
от 1091
AKKA ALINDA HOTEL
Анталия, Турция
от 1094
MIAROSA INCEKUM WEST RESORT
Анталия, Турция
от 1095
CLUB SUN HEAVEN SEA BIRD BEACH
Анталия, Турция
от 1095
EFTALIA SPLASH RESORT
Анталия, Турция
от 1098
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
от 1102
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
от 1103
LINDA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 1105
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
от 1109
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
от 1109
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
от 1109
KILIKYA PALACE GOYNUK
Анталия, Турция
от 1116
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
от 1119
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
от 1123
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 1126
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
от 1130
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
от 1144
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 1144
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 1165
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
от 1165
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
от 1168
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
от 1172
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 1172
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
от 1173
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
от 1176
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
от 1178
CLUB TITAN
Анталия, Турция
от 1179
PERRE LA MER HOTEL
Анталия, Турция
от 1184
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
от 1190
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
от 1193
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 1197
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
от 1200
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 1200
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 1207
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
от 1207
EUPHORIA PALM BEACH RESORT
Анталия, Турция
от 1214
DOBEDAN WORLD PALACE
Анталия, Турция
от 1228
CAN GARDEN BEACH
Анталия, Турция
от 1228
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
от 1235
EFTALIA AQUA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 1245
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
от 1249
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
от 1249
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 1250
IMPERIAL TURKIZ RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 1253
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 1263
ORANGE COUNTY KEMER
Анталия, Турция
от 1263
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
от 1264
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
от 1270
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
от 1270
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
от 1270
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
от 1270
CLUB SUN HEAVEN FAMILY&SPA HOTEL
Анталия, Турция
от 1270
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
от 1271
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
от 1274
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
от 1277
AKRA HOTEL
Анталия, Турция
от 1280
RAI PREMIUM TEKIROVA (EX.QUEENS PARK TEKIROVA)
Анталия, Турция
от 1288
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
от 1305
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
от 1305
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 1310
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
от 1325
CESARS BELEK
Анталия, Турция
от 1326
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
от 1326
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
от 1326
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
от 1326
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 1334
AMARA COMFORT KEMER
Анталия, Турция
от 1336
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
от 1343
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
от 1346
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
от 1347
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
от 1356
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 1358
AKKA CLAROS HOTEL
Анталия, Турция
от 1370
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
от 1375
DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 1375
MIRADA DEL MAR HOTEL
Анталия, Турция
от 1382
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
от 1385
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 1406
SWANDOR HOTELS RESORT KEMER
Анталия, Турция
от 1406
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
от 1424
ADALYA RESORT & SPA (+16) ADULT ONLY
Анталия, Турция
от 1424
BARUT GOIA
Анталия, Турция
от 1431
SWANDOR HOTELS & RESORT TOPKAPI PALACE
Анталия, Турция
от 1431
ALBA ROYAL HOTEL
Анталия, Турция
от 1431
AKKA ANTEDON HOTEL
Анталия, Турция
от 1433
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
от 1438
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
от 1438
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
от 1449
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
от 1456
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
от 1459
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
от 1483
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
от 1487
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
от 1501
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
от 1505
LIU RESORTS
Анталия, Турция
от 1515
AKRA KEMER
Анталия, Турция
от 1517
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
от 1529
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
от 1550
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
от 1550
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
от 1557
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
от 1564
MOVENPICK RESORT ANTALYA TEKIROVA
Анталия, Турция
от 1569
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
от 1571
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
от 1573
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 1582
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
от 1585
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
от 1585
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
от 1588
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
от 1591
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
от 1592
ZEYNEP HOTEL
Анталия, Турция
от 1592
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
от 1601
CONCORDE DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
от 1602
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 1603
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 1613
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
от 1659
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
от 1659
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
от 1670
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
от 1683
ADAM & EVE
Анталия, Турция
от 1697
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
от 1698
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
от 1708
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
от 1708
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
от 1724
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
от 1725
LYKIA WORLD ANTALYA
Анталия, Турция
от 1733
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
от 1740
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
от 1760
RIXOS SUNGATE - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
от 1775
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
от 1785
CLUB MARCO POLO
Анталия, Турция
от 1800
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA- THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
от 1812
TUI MAGIC LIFE - RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
от 1823
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
от 1895
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
от 1932
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
от 2037
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
от 2158
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
от 2187
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
от 2190
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
от 2282
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
от 2320
IC HOTELS RESIDENCE
Анталия, Турция
от 2425
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
от 2444
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
от 2477
VOYAGE BELEK GOLF&SPA
Анталия, Турция
от 2516
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
от 2586
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
от 2627
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
от 2803
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
от 2810
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
от 2845
RIXOS PREMIUM BELEK - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
от 3098
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
от 3636
MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT
Анталия, Турция
от 4609
REGNUM CARYA
Анталия, Турция
от 5526
MAXX ROYAL KEMER RESORT
Анталия, Турция
от 5799
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
от 9037
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK
Анталия, Турция
от 13681

Допълнителна информация

>ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет„

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА
15:00 София (SOF) - 16:40 Анталия (AYT)
17:40 Анталия (AYT) - 19:20 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
06:30 София (SOF) - 08:20 Анталия (AYT)
14:30 Анталия (AYT) - 16:10 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
06:30 София (SOF) - 08:20 Анталия (AYT)
14:00 Анталия (AYT) - 15:40 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ с авиокомпания Bulgaria Air на дата 29.10
06:00 София (SOF) - 07:50 Анталия (AYT)
14:55 Анталия (AYT) - 15:50 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, е необходимо да се извърши 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

3.4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2022:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 0 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 100% от цената по договор за посочените в 3.4.1. типове стаи.
3.4.3. При анулация от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.4. При анулация от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.5. При анулация до 7 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
>-ПРОГРАМА:
Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.