За нас

КУИН ТУРС ООД е лицензиран туроператор и туристически агент, който предлага пълна гама от услуги с индивидуален почерк и прецизна грижа за комфорта на своите клиенти. Екип от висококвалифицирани професионалисти ще се погрижи за организацията на пътувания до всяка точка на света. Обръщайки се към услугите на туристическа агенция, специализирана в tailor-made пътувания, имате свободата да пътувате по свой вкус, определяте сами ритъма на вашата почивка и посещавате местата, които ви интересуват и вълнуват.
Безспорно понятието tailor-made вече се e наложило в туристическия бранш навсякъде по света. И както самия превод подсказва, това е индивидуална почивка, направена до последния детайл по вкуса на клиента. Това е индивидуално и нестандартно пътуване, където всеки детайл от програмата е персонално съобразен с интересите, бюджета и начина на живот на всеки пътешественик.

Ако искате да сте независими по време на пътуване, да не се съобразявате с групи...
Ако искате да пътувате по маршрут, създаден единствено и само за вас, съответсващ на вашите интереси, ритъм и желания...
Ако искате нещо различно, което не намирате като готов маршрут...
Ако искате пътуването да е 100% организирано предварително, да не губите часове и дни в ровене из интернет и всеки детайл да е предварително планиран, за да осъществите вашето пътуване точно, както си го представяте...

Ние с удоволствие ще ви помогнем и сме насреща!

Ще ви дадем идеи, ще ви представим нови маршрути и дестинации, ще открием за вас непознати или малко познати места, които да посетите!

КУИН ТУРС ООД предоставя експертни решения за нуждите и целите на своите клиенти. С нас може да бъдете спокойни по време на път, а в случай на нужда, да разчитате на съдействието ни 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата!
Водещата философия на КУИН ТУРС ООД е да надгражда услугите си с лично отношение към всеки клиент и внимание към детайлите. Открийте света с нас!
Персонализирани оферти
Ексклузивни цени
и намаления
Спестете време и средства
Пълно съдействие
за вашето пътуване