Tailor Made

Tailor-made - сглоби сам своето пътуване
Tailor- made или пътуване, скроено специално за вас е уникално туристическо пътуване, на което основния дизайнер сте вие. Вие решавате точно къде ви се почива, кога желате да почивате, какво искате да видите, в каква категория хотели да нощувате и с каква продължителност. Не е необходимо да чакате сформирането на група до последния момент. Тези пътувания могат да бъдат направени дори и за един човек. Безспорно понятието tailor-made вече се e наложило в туристическия бранш навсякъде по света. И както самия превод подсказва, това е индивидуална почивка, направена до последния детайл по вкуса на клиента. Това е индивидуално и нестандартно пътуване, където всеки детайл от програмата е персонално съобразен с интересите, бюджета и начина на живот на всеки пътешественик.
Дългогодишният ни опит в организирането на Tailor-made пътувания, както и натрупаните с годините лични впечатления, ни правят професионалисти в намирането на най-оптималното решение за вашето пътешествие, спрямо вашите изисквания и бюджет. Предимствата на Tailor-made пътуванията са многобройни, ето част от тях: Обръщайки се към услугите на туристическа агенция, специализирана в tailor-made пътувания, имате свободата да пътувате по свой вкус, определяте сами ритъма на вашата почивка и посещавате местата, които ви интересуват и вълнуват. Вие сте независими по време на пътуването и не се съобразявате с групи. Ние създаваме за вас уникален маршрут, спрямо вашите изисквания и бюджет, съответсващ на вашите интереси, ритъм и желания. Tailor-made пътуванията предлагат нещо различно, което може би не се предлага като организирана групова екскурзия по времето, в което вие може да почивате. Ако искате пътуването да е 100% организирано предварително, да не губите часове и дни в ровене из интернет и всеки детайл да е предварително планиран, за да осъществите вашето пътуване точно, както си го представяте... Ние с удоволствие ще ви помогнем и сме насреща! Ще ви дадем идеи, ще ви представим нови маршрути и дестинации, ще открием за вас непознати или малко познати места, които да посетите!
Как да получиш най-доброто съотношение качество-цена за своето мечатно tailor –made пътуване? За да получите най-доброто съотношение качество-цена за вашето tailor –made пътуване, всичко стартира с какво искате да направите и кога. От много важно значение е и бюджета, който трябва да е реалистичен и да може да покрие вашите изисквания. Най-оптимална цена за вашето tailor –made пътуване може да получите планирайки пътешествието ви възможно най-рано, за да може да се възползвате от отстъпките за ранни резервации при хотелите, по-изгодни самолетни билети, свободни места в икономичен или бизнес клас/първа класа за желаните полети с най-доброто разписание, както и да си гарантирате, че хотелът, който искате да посетите ще има свободни места точно за желания период, в който искате да почивате. Нашите основни цели са да подготвим за вас най-подходящото предложение , според зададените критерии и да балансираме между цената на отделните му компоненти. Tailor –made пътуване може да бъде предварително планирано няколко месеца напред или пък по всяко време, но ако търсите качество и удобство на оптимална цена, ви съветваме да заложите на ранното планиране, тъй като добрите предложения се изчерпват бързо. Tailor –made пътуването може да включва абсолютно всички компоненти, за да осъществите вашата мечтана почивка или пък само част от тях. Ако предпочитате да си закупите сами самолетния билет, тъй като имате натрупани мили, които искате да ползвате, ние сме насреща, за да съдействаме с най-доброто предложение за хотелско настаняване или пък да организираме за вас най-комфортния трансфер/кола под наем, застраховка или друго.
Персонализирани оферти
Ексклузивни цени
и намаления
Спестете време и средства
Пълно съдействие
за вашето пътуване