Услуги

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ
Нашето партньорство с лидерите в туристическата индустрия ни осигурява бърз и гъвкав достъп до голям брой резервационни системи и бази с данни, предлагащи над 250 000 хотела в световен мащаб, позволявайки ни по този начин да сравняваме предлагането във всеки един момент на близо 90 признати в международен план туристически фирми. Реализирането на такава висша цел дължим на амбициите, всеотдайността и професионализма на млад екип от специалисти, притежаващи дългогодишен челен опит, ноу-хау, езикови познания и образование, залегнали в основата на нестихващия ни стремеж към усъвършенстване и предоставяне на висококачествен туристически продукт.
ТРАНСФЕРИ
За удобството на нашите клиенти предлагаме всякакъв тип трансфери до всички точки на света. Индивидуални трансфери, групови трансфери или ВИП трансфер – ние сме на среща, за да съдействаме с организирането на комфортен трансфер до вашия хотел, според вашите изисквания и предпочитания.
КОЛИ ПОД НАЕМ
Гъвкав и бърз достъп до резервации на коли под наем за цял свят - Нисък клас, среден клас, луксозни автомобили, спортни автомобили, бусове под наем, ванове.
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Резервиране на желаните от вас самолетни билети, подходящи за вашето лично или бизнес пътуване. Избиране на билети за редовни полети в цял свят и чартъри на най-добрите цени от авиокомпаниите, съобразени изцяло с личните ви предпочитания и корпоративните ви ангажименти. туристически продукт.
КРУИЗИ
Круизите са една добра възможност да прекарате седмица или две далече от града, работата и повтарящото се ежедневие. Круизните пътувания са една от най-завладяващите почивки, защото същността им съчетава и почивка, и екскурзия, и пътуване до нови места. Комбинацията от развлечения на кораба, опознаването на няколко нови места и техните забележителности, история и култура правят круизите най-любимата форма за вашата ваканция.
ЗАСТРАХОВКИ
Куин Турс предлага възможност за сключване на застраховка "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ" срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини. Застраховката "Отмяна на пътуване" е доброволна и се сключва за индивидуални или групови пътувания на физически и психически здрави лица. Важи за пътувания на територията на цял свят, включително и България - за лица с обичайно местопребиваване/местоживеене в Република България, и за пътувания за територията на Република България - за чуждестранни граждани.

Предлагаме и Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс. Медицинската застраховка, популярна още като застраховка "Помощ при пътуване", е доброволна и се сключва за индивидуални или групови пътувания. Предназначена е за туристи, на които предстои туристическо или бизнес пътуване извън територията на Република България. Застраховката покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.
ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК
КуинТурс предлага възможността да направите един незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР ЗА ПЪТУВАНЕ. Ваучерът за подарък може да бъде за конкретна туристическа услуга или на определена стойност. Подаръчният ваучер представлява предплатена туристическа услуга: хотелско настаняване в страната и чужбина, самолетен билет, почивка, екскурзия, круиз или друга услуга, предлагана от Куин Турс.
Подаръчният ваучер може да бъде заплатен както всеки друг продукт на Куин Турс по банков път или в брой в офиса на агенцията.
Персонализирани оферти
Ексклузивни цени
и намаления
Спестете време и средства
Пълно съдействие
за вашето пътуване